medtest.io - Sigurnost Propisivanja Lekova

Објављено 06. јун 2023.

KneeSearch GmbH

Prof Dr med Stefan Eggli und sein international anerkanntes Spezialistenteam von Kniechirurgen der Orthopädie Sonnenhof Bern die aktuellsten Informationen über Verletzungen und Erkrankungen des Kniegelenks.

1 примера употребе

Информације

Публикација

  • interakcije
  • lekovi
  • terapija

Интеграција

Пермалинк

Опис

Опис

Članovi nekadašnje istraživačke grupa za e-Medikaciju u Inselspitalu, Univerziteta u Bern-u, u saradnji sa domaćim stručnjacima, pokrenula je projekat za uspostavljanje internetskog portala za proveru sigurnosti prilikom propisivanja i doziranja lekova na našim prostorima. Ideja ovog projekta jeste da se napravi prilagođen za upotrebu, prenosiv i uvek dostupan softver koji služi kao pomoć prilikom propisivanja i doziranja lekova.

MedTest je savremeni odgovor na obim i kompleksnost informacija kojima su izloženi i zdravstveni radnici i pacijenti. Posebno u situaciji kada je količina lekova koji se koriste, kao i broj patoloških stanja kod pacijenata sve veći.

MedTest ovu složenost objedinjuje kroz funkcije provere, obaveštavanja i preporuka čime jasno razrađuje profile rizika na strukturiran i koncizan način.

U saradnji sa Avoxa - Mediengruppe Deutscher Apotheker GmbH

Коришћени скупови података 1

Дискусија између организације и заједнице око овог примера употребе.

Још примера употребе

Открите још примера употребе.