Апликација HealthLy - Ваш персонални здравствени асистент

Објављено 07. фебруар 2020.

HealthLy by HealthCare Central Co

HealthLy by HealthCare Central Co је иновативна софтверска компанија фокусирана на креирање мобилног система за управљање здрављем. Наша платформа обухвата кључне алате за побољшање и праћење здравља заједно са личним здравственим подацима. Људи заинтересовани за праћење и управљање својим…

1 примера употребе

Информације

Публикација

  • agencija-za-lekove
  • alims
  • farmacija
  • humani-lekovi
  • lekovi
  • medicinska-oprema
  • medicinska-sredstva
  • registar-lekova
  • terapija
  • zdravlje

Интеграција

Пермалинк

Опис

Да ли сте знали да према појединим изтраживањима 62-65% људи не узима своју терапију на време или не узима у прописаној дози? Јако је битно придржавање прописаних упутстава и доза које лекар препише.

Апликација HealthLy - ваш персонални здравствени асистент, помаже Вама и Вашој породици да терапију узимате на време, као и да све своје релевеатне здравствене податке чувате сигурно и на једном месту.

Управљање различитим здравственим аспектима развоја здравља и медицинске историје често може бити изазовно. Ова борба постаје још већа за оне који се суочавају са хроничним болестима или помажу другима на путу ка здрављу.

Персонализовано управљање здрављем у великој мери зависи од анализе здравствених података и добро организованих актинвости везаних за здравље. Управо ту наступа HealthLy апликација. Она служи као свеобухватни систем за управљање здрављем и као поуздани сапутник интегришући кључне алате за побољшање здравља и праћење мерења, заједно са могућношћу чувања личних здравствених података, HealthLy пружа моћну платформу како појединцима, тако и породицама, лекарима и фармацеутима.

Динамичан живот и послови у савременом добу често учине да заборавимо да ми или неко од наших најмилијих узме своју терапију на време или не узме дозу коју је лекар прописао, као да често заборавимо да бринемо о своме здрављу.

Изузетно је важно доследно узимати терапију на време и у дози како је ваш лекар преписао, јер једино исправно узета терапија има потпуно дејство.

Апликација HealthLy је савремена мобилна платформа која вам омогућава да лако и једноставно ажурирате податке о вашим терапијама или терапијама чланова ваше породице, чак брине и о терапијама за вашег кућног љубимца.

Поред наведених функција прати и колико је остало лека у терапији и опомиње када треба да извршите докупљивање. Помаже корисиницима/пацијентима да пронађу најближу апотеку и СМС поруком или позивом провере да ли има лек који им је потребан или да евентуално у апотеци добију додатне информације и савете везане за своју терапију, а све то без одласка у апотеку и изгубљеног времена за проналажење контакта и слично. Самим тим желели смо да уз помоћ апликације на првом месту свим корисницима/пацијентима олакшамо живот у ово "брзо" време тако што ћемо их додатно приближити ка апотекама, лекарима, фармацеутским кућама...

У апликацији ћете пронаћи и комплетну базу лекова (како хуманих, тако и за кућне љубимце и животиње), где смо користили отворене податке Агенције за лекове и медицинска средства Републике Србије - АЛИМС.

Коришћење апликације од стране старије популације смо решили тако што ви можете унети комплетне терапије за ваше чланове породице (маме, баке, деке, па и децу или људе о којима бринете) и кад добијете обавештење, популарно нотификацију, да треба да узму своју терапију једним кликом ви њих обавештавате СМС поруком, а да они не морају ни имати инсталирану апликацију, а ни паметан телефон.

Кроз апликацију, такође, можете, без лутања по сајтовима и претрагама, једноставно пријавити нежељено дејство лека директно АЛИМС-у - Агенцији за лекове и медицинска срества Републике Србије, као и пронаћи квалитетан видео или други писани садржај, где наши еминентни лекари, фармацеути и стручњаци пружају савете из области превенције и здравствене заштите, али и квалитетне и тачне информације о обољењима и употреби одређених врста терапија.

Корисници/пацијенти који у својим терапијама имају субкутан ињекције кроз апликацију могу пратити коришћење и "ротирање" места како им апликација саветује где аплицирају субкутан ињекцију, као и пратити ниво бола, промене на кожи и слично, а све то касније послати лекару као извештај. Све здравствене параметре (од тежине, шећера у крви, крвног притиска, крвне слике и слично) можете уносити кроз апликацију и пратити промене, као и да ли су у оквиру "граничних" вредности здраве особе. Апликација HealthLy вам омогућава да пратите око 90 здравствених параметара.

Поносни смо и на функцију да једним кликом на адресу електронске поште Вашег лекара или вама или вашем фармацеуту можете послати комплетан извештај како сте користили терапије и које сте користили (да ли сте узимали на време, колико сте каснили и када...), како сте аплицирали субкутан ињекције, као и све здравствене параметре у току или по узимању терапије... Систем извештаја се стално унапређује, допуњује и усавршава и из дана у дан је све иновативнији.

У апликацији HealthLy можете водити евиденцију о сваком вашем прегледу и уз сваки сачувати комплетну пратећу документацију (извештај, налаз и слично) коју можете размењивати са вашим лекаром, фармацеутом или особом са којом ви желите путем електронске поште, Вибер или друге комуникацијске апликације. Моћна претрага вам омогућава да исту лако пронађете: по лекару, специјализацији лекара и слично.

Срећа и здравље су најважнији у животу. Сви заслужују да буду здрави и срећни. Бригом о здрављу бринете о себи, о вашој срећи и срећи ваше породице и ваших најмилијих. Апликација HealthLy је ту да вам помогне да будете што здравији, а она данас не би могла да буде толико корисна и добра и да је свакодневно преко 50.000 и више корисника и пацијената користи да није било отворених података Републике Србије и Агенције за лекове и медицинска средства Републике Србије!

Апликација HealthLy је тренутно доступна на 3 језика: српски, енглески и шпански, са тенденцијом проширивања.

Значај и могућности апликације HealthLy су данас препознале неке од највећих светских фармацеутских кућа и подржавају рад и развој саме апликације кроз разне видове партнерстава.

Апликација је бесплатна за преузимање на две најпопуларније платформе и можете је пронаћи на адресама:

Google Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.healthcarecentral.healthly
Apple App Store: https://apps.apple.com/us/app/healthly/id1536292632

Тим HealthLy Апликације

Коришћени скупови података 2

Дискусија између власника и заједнице око овог примера употребе.

Још примера употребе

Открите још примера употребе.